VINTAGE, SECOND HAND
OCH NYTT!

INFORMATION TILL UTSTÄLLARNA

Välkommen till 2020 års Gitarrshow

Lördagen 31 Oktober + söndagen 1 November dvs Allhelgonahelgen.

Vi planerar och jobbar för att showen ska kunna genomföras, folkhälsomyndigheten måste dock ge godkännande till att vi får samlas mer än 50 personer. Vi håller tummarna att Corona-pandemin avtar och att allt normaliseras. Vi meddelar vårt beslut angående ett genomförande senast 31 Augusti.

Åren går men intresset för the Great Scandinavian Guitarshow består och det känns fantastiskt roligt! Som vanligt vill vi tillsammans med er även göra denna show till den bästa! Årets tema är Les Paul Goldtop så i år kommer det att gnistra och glimma i montrarna!. Vi ser fram emot en välbesökt show tillsammans med er utställare. Utan Er hade det aldrig blivit denna stora upplevelse. Så vi framför vårt stora tack för att ni tar med något extra att visa upp, att värderas, beundras eller helt enkelt säljas. Så blända oss med en bunt intressanta saker på årets the Great Scandinavian Guitarshow 2019.

Vi kommer även i år att som krydda med liveband på scenen. Vi har ju skippat Clinics med artister då vi anser att det drar attraktionskraften från själva showen och det viktiga kundmötet. Välkomna att ställa ut på Skandinaviens största mässa för Vintage-instrument – gitarrer, basar, förstärkare, mandoliner och Ukuleles, pedaler, egna handbyggda skönheter, Pickuper, noter, böcker, tidskrifter samt tillbehör och delar i en salig och skön blandning. Vintage, secondhand och nytt!

Välkommen att delta i den 24:a upplagan av The great Scendinavian Guitarshow!

 

Öppettider

(Utställare)

Fredag 30 okt 16.00 – 20.00: Inlastning kvällstid

Lördag 31 okt 08.00 – 09.30: Inlastning morgon

Lördag 31 okt 10.00 – 17.00: Showtime

Söndag 1 nov 10.00 – 16.00: Showtime

Bord och biljetter

Borden är 140 x 70 cm och får i princip placeras hur man önskar om utställargrannen tillfrågas och tillåter (variationer på bordsstorlekar kan förekomma då vi hyr in 130 st bord och leverantören erbjuder inte alltid rätt storlekar). 2 stolar ingår.

2 biljetter per utställare. Dvs 2 deltagarbiljetter godkännes, ej fler. Om fler önskas, betalar man entré-priset!

Det är ej tillåtet att slå sej ihop med andra företagare för att dela bordspriser, varje utställare betalar sina bord. Önskemål att stå vid kollegor mottages givetvis. OBS att detta är en TYST Show, för allas trevnads skull. Vi förbehåller oss rätten att helt enkelt kasta ut den eller de utställare som ej respekterar detta – utan pardon eller återbetalning!

Arrangörer

Detta är ett arrangemang av The Great Scandinavian Guitarshow – Anders Anderson och Janne ”Halkan” Hallquisth.

Bordsbokning: Anders Anderson, tel: 070-56 335 59, mail: anders.boogie@gmail.com

Arrangemangsfrågor: Janne ”Halkan” Hallquisth tel: 08-641 49 70

Varmt välkomna till årets Great Scandinavian Guitarshow 2020!