VINTAGE, SECOND HAND
OCH NYTT!

INFORMATION TILL UTSTÄLLARNA

Välkommen till 2017 års Gitarrshow

Showen är den 21:a i Stockholm och som vanligt vill vi göra showen till den bästa tillsammans med er. Åren går men intresset för the Great Scandinavian Guitarshow består – och det känns fantastiskt roligt!

Årets tema är int espikat ännu men vi ser fram emot en välbesökt show, tillsammans med er utställare som med åren blivit affärskollegor och partners. Utan Er hade det aldrig blivit denna stora upplevelse. Så vi framför vårt stort tack för Er trogna och spännande närvaro – år efter år. Spännande då Ni alla försöker ta med något extra att visa upp, att värderas, beundras eller helt enkelt säljas.

Så kära utställare det är vår förhoppning att ni åter igen ska blända oss med en bunt intressanta saker på årets the Great Scandinavian Guitarshow 2017.

Och vi kommer även i år att som vanligt krydda med liveband på scenen. Vi har ju valt att inte ha en mängd Clinics med artister då vi anser att det drar attraktionskraften från själva showen och det viktiga kundmötet. Välkomna att ställa ut på Skandinaviens största mässa för Vintage-instrument – Vintage, secondhand och nytt – gitarrer, basar, förstärkare, mandolin och ukele, effekter, egna handbyggda skönheter, pickuper, noter, böcker, tidskrifter samt tillbehör och delar i en salig och skön blandning. Välkommen att delta i den 21:a upplagan av The great Scendinavian Guitarshow!

 

Öppettider

(Utställare)

Fredag 27 okt 16.00 – 20.00: Inlastning kvällstid

Lördag 28 okt 08.00 – 09.30: Inlastning morgon

Lördag 28 okt 10.00 – 17.00: Showtime

Söndag 29 okt 10.00 – 16.00: Showtime

Bord och biljetter

Borden är 140 x 70 cm och får i princip placeras hur man önskar om utställargrannen tillfrågas och tillåter (variationer på bordsstorlekar kan förekomma då vi hyr in 130st bord och leverantören erbjuder inte alltid rätt storlekar). 2 stolar ingår.

2 biljetter per utställare. Dvs 2 deltagarbiljetter godkännes, ej fler. Om fler önskas, betalar man entré-priset!

Det är ej tillåtet att slå sej ihop med andra företagare för att dela bordspriser, varje utställare betalar sina bord. Önskemål att stå vid kollegor mottages givetvis. OBS att detta är en TYST Show, för allas trevnads skull. Vi förbehåller oss rätten att helt enkelt kasta ut den eller de utställare som ej respekterar detta – utan pardon eller återbetalning!

Arrangörer

Detta är ett arrangemang av The Great Scandinavian Guitarshow och Anders Anderson, Janne ”Halkan” Hallquisth, Svenne Hellsten.

Bordsbokning: Anders Anderson, tel: 070-56 335 59, mail: anders.boogie@gmail.com

Arrangemangsfrågor: Janne ”Halkan” Hallquisth tel: 08-641 49 70

Praktiska ting: Svenne Hellsten tel: 08-642 64 75

Varmt välkomna till årets Great Scandinavian Guitarshow 2016!