The Great Scandinavian Guitarshow 2017

VÄLKOMMEN TILL 2017 ÅRS GITARRSHOW OCH VÅR 21:A SHOW

28-29 Oktober 2017, Fryshuset

Showen är den 21:e i Stockholm – åren går men intresset för the Great Scandinavian Guitarshow består – och det känns fantastiskt roligt!

I år ser vi som vanligt fram emot en välbesökt show, tillsammans med er utställare som med åren blivit affärskollegor och partners. Utan Er hade det aldrig blivit denna stora upplevelse. Så vi framför vårt stort tack för Er trogna och spännande närvaro – år efter år. Spännande då Ni alla försöker ta med något extra att visa upp, att värderas, beundras eller helt enkelt säljas.

Så kära utställare det är vår förhoppning att ni åter igen ska blända oss med en bunt intressanta saker på årets the Great Scandinavian Guitarshow 2017. Och vi kommer även i år att som vanligt krydda med liveband på scenen. Vi har ju valt att inte ha en mängd Clinics med artister då vi anser att det drar attraktionskraften från själva showen och det viktiga kundmötet.

Välkomna att ställa ut på Skandinaviens största mässa för Vintage-instrument – gitarrer, basar, förstärkare, mandolin och ukele, effekter, egna handbyggda skönheter, picuper, noter, böcker, tidskrifter samt tillbehör och delar i en salig och skön blandning.

Vintage, secondhand och nytt!

The Great Scandinavian Guitarshow

Bordsbokning: Anders Anderson, tel: 070-56 335 59, mail: anders.boogie@gmail.com Betala borden till BG: 661-8508 (CAOS AB)

Arrangemangsfrågor: Janne ”Halkan” Hallquisth, tel: 08-641 49 70

Praktiska ting: Svenne Hellsten, tel: 08-642 64 75

Bordsbokning / Table reservations

Bokning av bord / booking of table