Missa inte 2017 års höjdpunkt!

The Great Scandinavian Guitarshow

Lördag 28 och söndag 29 Oktober – den 21:a omgången i Stockholm.

MISSA INTE 2017 ÅRS HÖJDPUNKT!

The Great Scandinavian Guitarshow

Lördag 28 och söndag 29 Oktober – den 21:a omgången i Stockholm.

Fryshuset • Norra Hammarbyhamnen
Mårtendalsgatan 2-8 • 120 06 Stockholm

Välkommen till Norra Europas största Vintagemässa!

Åren går men intresset för the Great Scandinavian Guitarshow består och det känns fantastiskt roligt! Som vanligt vill vi tillsammans med er i publiken även göra denna show till den bästa! Årets tema är effektpedaler eller stompboxar som de populärt kallas. Alla sorter är välkomna, vintage, retro och nytillverkade.

OBS! Nytt för i år – ett kanonerbjudande: Visa upp och sälj dina Gitarrer, Förstärkare eller annan musikutrustning. Hyr ett eller fler bord som privatperson från 500:-/bord. Betala på plats. Bordstorlek 140×70 cm. Plats för 4-5 gitarrer, ta med stativ!

Utan er besökare hade det aldrig blivit denna stora upplevelse så vi framför vårt stora tack för att ni kommer till årets the Great Scandinavian Guitarshow 2017. Vi kommer även i år att som krydda med ett liveband på scenen – Travis Green med The Star Chiefs.

Välkomna att besöka Skandinaviens största mässa för Vintage-instrument – gitarrer, basar, förstärkare, mandoliner och Ukuleles, pedaler, egna handbyggda skönheter, Pickuper, noter, böcker, tidskrifter samt tillbehör och delar i en salig och skön blandning. Vintage, secondhand och nytt!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tGPvJ-ASZuA?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

LIVE PÅ SCEN:

Travis Green

Född och uppvuxen i Austin Texas, Travis Greens kärlek till rock n roll, blues och countrymusik hörs så tydligt i hans röst och märks så väl i hans låtskrivande. Travis Greens musik är en underbar blandning av blues, country, western swing och bra gammaldags R & B. Slutresultatet är ett ärligt berättande om alla kärlekshistorier – antingen dagens eller de som han nästan glömt bort. Green har sina rötter i bluesen och berättar sitt livs historia till kompet av den mest tidlösa musiken.

Vinn en gitarr på din entrébiljett!

I år har du chansen att gå hem som en vinnare med en god gura i handen! Alla som betalar entré på lördagen eller söndagen kan bli en riktigt vinnare! Har du sanslös tur kan du vinna båda dagarna – du missar väl inte detta?

Gibson-gitarren kommer från Luthman Scandinavia.

Hagström-gitarren kommer från EM Nordic.

Men det är vi som skänker dem till vinnarna!

 

Scandinavian guitarshow

The Great Scandinavian Guitarshow är ett arrangemang av:

Janne ”Halkan” Hallquisth • Anders Anderson • Svenne Hellsten.

SPONSORS • PARTNERS • UTSTÄLLARE

Lämna ett meddelande här!

12 + 14 =

Här hittar du oss!

Fryshuset Mårtensdalsgatan 2, 120 30 Stockholm, Sverige