VINTAGE, SECOND HAND
OCH NYTT!

INFORMATION TILL UTSTÄLLARNA

Välkommen till 2021 års Gitarrshow

På grund av de rekommendationer från Folkhälsomyndigheten angående Coronapandemin så är vi nödgade att ställa in årets Gitarrshow. De trånga ytorna, köbildningar, fler än 500 besökare + utställare gör att vi överskrider i dagsläget de kriterier som anmodas.

Gitarrshowen skulle gå av stapeln för 24:e gången, med en hel del upptåg med bla musik framfört av celebriteter, då Halkan har skissat på en Jubileums-show som gitarrhandlare i nu 50 år.

Nu får vi skjuta på firande och Gitarrshow, till sista helgen i oktober 2021 dvs lördagen och söndagen den 30 & 31:e Oktober 2021.

Hälsar
Anders Anderson
The Great Scandinavian Guitarshow

 

Åren går men intresset för the Great Scandinavian Guitarshow består och det känns fantastiskt roligt! Som vanligt vill vi tillsammans med er även göra denna show till den bästa! Årets tema är Les Paul Goldtop så i år kommer det att gnistra och glimma i montrarna!. Vi ser fram emot en välbesökt show tillsammans med er utställare. Utan Er hade det aldrig blivit denna stora upplevelse. Så vi framför vårt stora tack för att ni tar med något extra att visa upp, att värderas, beundras eller helt enkelt säljas. Så blända oss med en bunt intressanta saker på årets the Great Scandinavian Guitarshow 2021.

Vi kommer även i år att som krydda med liveband på scenen. Vi har ju skippat Clinics med artister då vi anser att det drar attraktionskraften från själva showen och det viktiga kundmötet. Välkomna att ställa ut på Skandinaviens största mässa för Vintage-instrument – gitarrer, basar, förstärkare, mandoliner och Ukuleles, pedaler, egna handbyggda skönheter, Pickuper, noter, böcker, tidskrifter samt tillbehör och delar i en salig och skön blandning. Vintage, secondhand och nytt!

Välkommen att delta i den 24:a upplagan av The great Scendinavian Guitarshow 2021!

 

Öppettider

(Utställare)

Fredag 29 okt 2021 16.00 – 20.00: Inlastning kvällstid

Lördag 30 okt 2021 08.00 – 09.30: Inlastning morgon

Lördag 30 okt 2021 10.00 – 17.00: Showtime

Söndag 31 okt 2021 10.00 – 16.00: Showtime

Bord och biljetter

Borden är 140 x 70 cm och får i princip placeras hur man önskar om utställargrannen tillfrågas och tillåter (variationer på bordsstorlekar kan förekomma då vi hyr in 130 st bord och leverantören erbjuder inte alltid rätt storlekar). 2 stolar ingår.

2 biljetter per utställare. Dvs 2 deltagarbiljetter godkännes, ej fler. Om fler önskas, betalar man entré-priset!

Det är ej tillåtet att slå sej ihop med andra företagare för att dela bordspriser, varje utställare betalar sina bord. Önskemål att stå vid kollegor mottages givetvis. OBS att detta är en TYST Show, för allas trevnads skull. Vi förbehåller oss rätten att helt enkelt kasta ut den eller de utställare som ej respekterar detta – utan pardon eller återbetalning!

Arrangörer

Detta är ett arrangemang av The Great Scandinavian Guitarshow – Anders Anderson och Janne ”Halkan” Hallquisth.

Bordsbokning: Anders Anderson, tel: 070-56 335 59, mail: anders.boogie@gmail.com

Arrangemangsfrågor: Janne ”Halkan” Hallquisth tel: 08-641 49 70

Varmt välkomna till nästa års The Great Scandinavian Guitarshow 2021!